gif-banner

Avicultura Vogelshow 2016

Vogelshow-Avicultura-2016-zondagmiddag-18

Vogelshow 2016 Avicultura in de accommodatie van VZOD handboogsportvereniging in Volkel.

Vogelshow Opening

De vogelshow van Avicultura 2016 werd gewoontegetrouw gehouden in de handboogsportaccommodatie van VZOD handboogsport in Volkel. Een mooie collectie siervogels, zangvogels en tropen werden ten toon gesteld en op vrijdagavond om half 8 werd de show geopend door Gerold van de Loop en Henk van den Elzen. Een gezellige en informele sfeer met de complimenten aan de mensen die deze show hadden ingericht. Het zag er allemaal weer keurig verzorgd uit en de dames van de Tombola deden zoals elk jaar weer goede zaken. Hieronder een kleine fotocollectie van deze avond. Klik op een foto voor vergroting.
 

Vogelshow zaterdagmiddag

Op zaterdag was het niet bijzonder druk maar toch de hele middag een aanloop van mensen die belangstelling hebben voor vogels. Hieronder een collectie foto's gemaakt door hansnl. Klik op een foto voor vergroting.
 

Zaterdagavond prijsuitreiking en jubilarissen. 

Gewoontegetrouw is het op zaterdagavond een gezellig bedoening bij VZOD als Avicultura haar prijsuitreiking houd en haar jubilarissen huldigd. Dit jaar was een afgevaardigde van de kring die dit gedeelte voor zijn rekening nam, en op een spontane en persoonlijke manier de jubilarissen toesprak en hun oorkondus overhandigde.

Zondagmiddag foto's prijsuitreiking jeugd

Klik op een foto voor vergroting